Museum Ton Schulten
  • >
  • Museum Ton Schulten

Museum Ton Schulten

Een bezoek aan Museum Ton Schulten, Ootmarsum City of Art, is een bijna intieme kennismaking met de schilder. Zijn wereld, zijn denken, zijn visie en zoektocht zijn in schilderijen terug te vinden, maar ook weergegeven in de prachtige documentaires, die hier te zien zijn. De schilder van het Consensisme, met zijn levendige verbeelding, zijn levenslust, talent en harmonische werken, komt volledig tot zijn recht in deze omgeving.

Museum Ton Schulten vormt een uniek en indrukwekkend decor voor het al even unieke en indrukwekkende werk van deze Twentse kunstenaar. In deze kathedraal van kleur en licht bevindt zich naast de expositieruimtes waar het werk van Ton Schulten permanent tentoongesteld wordt tevens een aparte themazaal. Hier zullen wisselende tentoonstellingen van nationale- en internationale gastexposanten te zien zijn.

Museum Ton Schulten is een bruisend cultureel centrum dat beschikt over een restaurant waar u tot laat in de avond culinair kunt genieten. Tevens maken een theater-filmzaal én een grote museumwinkel deel uit van dit bijzondere complex.

Rondleiding

Om uitgebreid kennis te maken met de kunstschilder Ton Schulten en zijn werken, bestaat voor groepen de mogelijkheid om een rondleiding te reserveren. Graag bespreken wij persoonlijk met u de mogelijkheden voor uw groep.

In chronologische volgorde zal een aantal doeken uitgebreid besproken worden, waardoor u een compleet beeld van de kunstenaar en zijn werk krijgt. Op deze manier zullen de doeken echt voor u gaan leven.

Aanvraag voor rondleiding

Handtekening Ton Schulten